Чикаго

  во

  Дури и откако вакцините Ковид-19 ќе стигнат до сите земји во светот, деловното патување најверојатно нема да се врати на нивото пред пандемијата. Буџетите за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Фамилијата Маск е дефинитивно предодредена за големи нешта, сите се милионери. Бизнис крв тече во секој од нив. Освен Илон Маск, се издвојува и Кимбал Маск, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во статија неодамна објавена во „Трендс ин ендокринолоџи & метаболизм“, Грацијано Пина од Универзитетот Илиноис во Чикаго презентирал докази што посочуваат ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Увозот на компјутери на југословенските простори бил овозможен во ноември 1984 година, со одлука на тогашната влада, односно Федералниот извршен совет. Тогаш ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Американски научници тврдат дека страда целиот организам. Најновата студија открива дека осаменоста може да го доведе нашето тело во смртна опасност. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Увозот на компјутери на овие простори бил овозможен во ноември 1984 година, со одлука на тогашната влада, односно Федералниот извршен совет. Тогаш компјутерите ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциск денеска во Ватикан именува 13 црковни високодостојници на Римокатоличката црква, еден од нив е Вилтон Грегори, надбискуп на епархијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена