Чикаго

  во

  Македонските универзитети и годинава не се рангирани на Шангајската листа на најдобри универзитети во светот. На листата на Академско рангирање на светски ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Македонските универзитети и годинава не се рангирани на Шангајската листа на најдобри универзитети во светот. На листата на Академско рангирање на светски ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Македонските универзитети и годинава не се рангирани на на најдобри универзитети во светот. На листата на Академско рангирање на светски универзитети за 2018 ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Македонските универзитети и годинава не се рангирани на Шангајската листа на најдобри универзитети во светот. На листата на Академско рангирање на светски ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Случајот со мистериозното исчезнување и повторното откривање на Лоренс Бејдер остана до денес неразрешен. Во време на модерната технологија, исчезнувањата брзо ...
  | | веќе видена

  Во текот на осумте години претседателски мандат Барак Обама имал фиксна плата, но дури со заминувањето од позицијата најмоќен човек на светот почнал да таложи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Двејн Вејд е една од ѕвездите која остави голема трага и ги одбележа изминативе 15 години во НБА лигата, но и понатаму останува отворено прашањето дали тој и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На програмата беа Квинтет g-moll од Сергеј Прокофјев, Свита за трио за кларинет, виолина и пијано од Александар Арутиуниан, Квартет од Иван Мулер, како и Трио ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Кога се зборува на тема кои се најпознати барови во светот, сите делиме слично мислење. Добар бар не мора да биде познат по добрите коктели, атмосферата или ...
  сите 2 | | | веќе видена