Британија

  во

  Британската валута на многу волатилното тргување падна за еден процент во однос на доларот, на 1,2839 долари и за 1,3 отсто во однос на еврото, на 88,23 пени. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Хрватскиот суд наложи гаранција во износ од околу милион евра за основачот на задолжената хрватска компанија „Агрокор“ Ивица Тодориќ, кој овој месец беше ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Британската премиерка Тереза Меј денеска на пратениците им кажа дека имаат јасен избор – или да го поддржат нејзиниот договор за Брегзит, или Велика Британија ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Eден од начините на кои може да се измамат камерите за надзор кои препознаваат лице е да се избегнува да се покаже лицето. Но, во Кина повеќе не може ни со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Неколку министри во британската Влада денеска поднесоа оставки во знак на протест поради договорот на премиерката Тереза Меј со Брисел за излезот на Велика ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Вредноста на фунтата утрово на Лондонската берза е намалена за повеќе од 1,0 отсто во однос на доларот и еврото, а цените на акциите се намалуваат по ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Неколку министри во британската Влада денеска поднесоа оставки во знак на протест поради договорот на премиерката Тереза Меј со Брисел за излезот на Велика ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Хрватскиот суд наложи гаранција во износ од околу милион евра за основачот на задолжената хрватска компанија „Агрокор” Ивица Тодориќ, кој овој месец беше ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Вредноста на фунтата утрово на Лондонската берза е намалена за повеќе од 1,0% во однос на доларот и еврото, а цените на акциите се намалуваат по информациите ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Хрватскиот суд наложи гаранција во износ од околу милион евра за основачот на задолжената хрватска компанија „Агрокор“ Ивица Тодориќ, кој овој месец беше ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Неколку министри во британската Влада денеска поднесоа оставки во знак на протест поради договорот на премиерката Тереза Меј со Брисел за излезот на Велика ...
  сите 244 | | | веќе видена

  Вредноста на фунтата утрово на Лондонската берза е намалена за повеќе од 1,0 отсто во однос на доларот и еврото, а цените на акциите се намалуваат по ...
  сите 17 | | | веќе видена