Британија

  во

  Министерот за надворешни работи на Германија Хајко Мас изјави денеска дека е пожелно на Велика Британија да и се даде повеќе време за постигнување договор за ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Процентот на Британци, според кои треба да има втор референдум за Брегзит е еднаков на процентот граѓани на Велика Британија кои веруваат дека земјата треба да ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Процентот на Британци, според кои треба да има втор референдум за Брегзит е еднаков на процентот граѓани на Велика Британија кои веруваат дека земјата треба да ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Процентот на Британци, според кои треба да има втор референдум за Брегзит е еднаков на процентот граѓани на Велика Британија кои веруваат дека земјата треба да ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Процентот на Британци, според кои треба да има втор референдум за Брегзит е еднаков на процентот граѓани на Велика Британија кои веруваат дека земјата треба да ...
  сите 227 | | | веќе видена

  Критика кон една залудно потрошена младост Е тоа е тоа што ужасно ме нервира: твојата сопствена влада ќе направи сè за да те дисквалификува како потенцијален ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Процентот на Британци, според кои треба да има втор референдум за Брегзит е еднаков на процентот граѓани на Велика Британија кои веруваат дека земјата треба да ...
  сите 227 | | | веќе видена