Британија

  во

  Амбасадорите на земјите членки на Европската Унија дадоа согласност за воведување санкции против руските разузнавачи, Руслан Боширов и Александр Петров, кои се ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Најголемата британска опозициска партија, Лабуристичката партија е подготвена да поддржи втор референдум за излез на Велика Британија од Европската унија, ...
  сите 412 | | | веќе видена

  “Сите ние како носители на политики во Централна и Источна Европа треба да се фокусираме на елиминирање на структурните пречки за зголемување на потенцијалниот ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Играта Fortnite полека прераснува во своевиден феномен и според бројот на симнувања и според заработката. Имено, тоа е игра која е бесплатна за симнување, а ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Главната опозициска сила во Британија, Лабуристичката парија, е подготвена да поддржи нов реферндум за напуштање на Велика Британија на Европската унија ако ...
  сите 412 | | | веќе видена

  Доколку сега се одржи рефермдум за останување или истапување на Велика Британија од ЕУ, мнозинството Британци би се изјасниле земјата да остане дел од Унијата, ...
  сите 412 | | | веќе видена

  Коалиција МАРГИНИ денес во Судот во Стразбур доби позитивна пресуда во корист на трансродов маж, во случајот ‘Икс против Македонија’, во кој Судот утврди дека ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Пратседателката на Долниот дом на британскиот Парламент, Андреа Лидсом денеска најави дека на 29 јануари би требало да се одржи дебата и гласање за „планот Б“ ...
  сите 412 | | | веќе видена

  Доколку сега се одржи рефермдум за останување или истапување на Велика Британија од ЕУ, мнозинството Британци би се изјасниле земјата да остане дел од Унијата, ...
  сите 412 | | | веќе видена

  Сите ние како носители на политики во Централна и Источна Европа треба да се фокусираме на елиминирање на структурните пречки за зголемување на потенцијалниот ...
  сите 47 | | | веќе видена