Британија

  во

  Американскиот државен секретар Мајк Помпео и францускиот министер за надворешни, Жан-Ив Ле Дриан на маргините на министерскиот состанок на Глобалната коалиција ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Американскиот државен секретар Мајк Помпео и францускиот министер за надворешни, Жан-Ив Ле Дриан, на маргините на министерскиот состанок на Глобалната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Борис Џонсон најави дека по истекот на Договорот за слободно движење во јануари 2021 година, Велика Британија ќе ги третира граѓаните на ЕУ ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Борис Џонсон најави дека по истекот на Договорот за слободно движење во јануари 2021 година, Велика Британија ќе ги третира граѓаните на ЕУ ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Американскиот државен секретар Мајк Помпео и францускиот министер за надворешни, Жан-Ив Ле Дриан, на маргините на министерскиот состанок на Глобалната ...
  сите 40 | | | веќе видена

  За избеганиот бивш началник на Петтата управа во МВР Горан Грујевски, како и за кобегалецот Никола Бошкоски (Неџби и Христо), Министерството за правда нема ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Демократските општества денес се на удар од злоупотреба на податоци и од лажни вести. Тие дури и се сметаат за ново оружје за масовно уништување и граѓаните ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека од сите кандидати на Конзервативната партија на претстојните избори добил ветување за поддршка на неговиот договор ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека од сите кандидати на Конзервативната партија на претстојните избори добил ветување за поддршка на неговиот договор ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека од сите кандидати на Конзервативната партија на претстојните избори добил ветување за поддршка на неговиот договор ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Тие дури и се сметаат за ново оружје за масовно уништување и граѓаните тешко ги препознаваат дезинформациите. Оттука најголемиот предизвик за општествата е ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Остатоци од милијарди дози антибиотици, лекови против болки и антидепресиви се голем ризик за слатководни екосистеми и глобални синџири на храна, се вели во ...
  сите 22 | | | веќе видена