Зоран Заев

  во

  Митко Јанков, претседател на здружението „Агро центар“, еден од организаторите на протестите на одгледувачите на овци, што повикува на протест против МЗШВ и ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали, но и неспособноста ...
  сите 12 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ со соопштение за јавноста за како што велат штетните политики на СДСМ. Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Личниот адвокат на премиерот Зоран Заев, Ване Андреев, е еден од сопствениците на „Канабис ОНЕ Доо Струмица“, нова компанија за производство на канабис за ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали, но и неспособноста ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Република Македонија со СДСМ на власт стана земја на сиромаштија, криминал, политички прогон и неправди. За да ги покрие своите криминали но и неспособноста ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на СДМС, Зоран Заев на синоќешната проширена средба на Централниот избориен штаб на која биле присутни сите министри, градоначалници и локални ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Личниот адвокат на премиерот Зоран Заев, Ване Андреев, е еден од сопствениците на „Канабис ОНЕ Доо Струмица“, нова компанија за производство на канабис за ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Македонската влада молчи за обвинувањата кои што доаѓаат од Белград од српски функционер близок на српскиот претседател Александар Вучиќ и пратеник на неговата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во односите меѓу Грција и Северна Македонија минатата година имаше еден невиден дотогаш развој како резултат на историското потпишување на Преспанскиот договор ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со граѓаните и членовите на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кичево. Пред присутните ...
  сите 208 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со граѓаните и членовите на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Кичево. Пред присутните ...
  сите 208 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска оствари средба со граѓаните и членовите на Општинскиот комите на ВМРО-ДПМНЕ Кичево. Пред присутните ...
  сите 208 | | | веќе видена

  Денеска се одржа протест пред Централниот Регистар кој беше израз на револтот на глувите и наглуви од целата наша држава за бројните обиди за упис во ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ во текот на попладнето престојуваше во Кичево, каде што имаше средба со граѓаните, пензионерите и со најмладите од градот. Тој во ...
  сите 208 | | | веќе видена