Зоран Заев

  во

  Промената на политичката клима не може да се почувствува веднаш по пристапувањето на Северна Македонија во НАТО, но сепак тоа носи големо стабилизирање во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Промената на политичката клима не може да се почувствува веднаш по пристапувањето на Северна Македонија во НАТО, но сепак тоа носи големо стабилизирање во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Промената на политичката клима не може да се почувствува веднаш по пристапувањето на Северна Македонија во НАТО, но сепак тоа носи големо стабилизирање во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Промената на политичката клима не може да се почувствува веднаш по пристапувањето на Северна Македонија во НАТО, но сепак тоа носи големо стабилизирање во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Вчерашниот ден ќе остане запаметен како црн ден за демократијата во Република Македонија. Власта допре дното. Претепувањето на Миле и Спиро е акт на деспотизам ...
  сите 98 | | | веќе видена

  „Не помина еден ден откако ВМРО-ДПМНЕ предупреди дека власта врши тортура и свесен линч и доказот за тоа го видовме вчера. Тепани и линчувани луѓе во притвор, ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Италијанската aмбасада денеска организираат конференција на тема „Институционални реформи за борба против корупцијата, најдобрите ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Италијанската aмбасада денеска организираат конференција на тема „Институционални реформи за борба против корупцијата, најдобрите ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Продолжуваат консултациите на премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев со претставници на политичките партии за изнаоѓање кандидат прифатлив за граѓаните од сите ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Од ВМРО- ДПМНЕ преку соопштение велат дека вчерашниот ден ќе остане запаметен како црн ден за демократијата во Република Македонија. „Власта допре дното. ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Продолжуваат консултациите на премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев со претставници на политичките партии за изнаоѓање кандидат прифатлив за граѓаните од сите ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Вчерашниот ден ќе остане запаметен како црн ден за демократијата во Република Македонија. Власта допре дното. Претепувањето на Миле и Спиро е акт на деспотизам ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Продолжуваат консултациите на премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев со претставници на политичките партии за изнаоѓање кандидат прифатлив за граѓаните од сите ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Италијанската aмбасада денеска организираат конференција на тема „Институционални реформи за борба против корупцијата, најдобрите ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Италијанската aмбасада денеска организираат конференција на тема „Институционални реформи за борба против корупцијата, најдобрите ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Продолжуваат консултациите на премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев со претставници на политичките партии за изнаоѓање кандидат прифатлив за граѓаните од сите ...
  сите 33 | | | веќе видена