Зоран Заев

  во

  Собраниската Комисија за деловничко мандантни имунитетни прашања расправа за барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељановски поднесено од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловничко мандантни имунитетни прашања расправа за барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељановски поднесено од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Неотповиклива оставка најави директорот на затворот во Шутка, Ѓоко Котевски по физичкиот напад на поранешните министри Миле Јанакиески и Спиро Ристовски, еден ...
  сите 477 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловничко мандантни имунитетни прашања расправа за барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељановски поднесено од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Собраниската Комисија за деловничко мандантни имунитетни прашања расправа за барањето за одобрување притвор на пратеникот Трајко Вељановски поднесено од ...
  сите 214 | | | веќе видена

  Ален Ле Роа, амбасадор на Франција и пријател на Македонија, кој ја претставуваше Европската унија за време на еден критичен период за нашата земја, доаѓајќи ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Ѓоко Котевски ќе поднесе оставка од позицијата директор на истражниот затвор „Шутка“, откако премиерот Зоран заев побара оставка од Котевски по инцидентот во ...
  сите 477 | | | веќе видена

  Ѓоко Котевски ќе поднесе оставка од позицијата директор на истражниот затвор „Шутка“, откако премиерот Зоран заев побара оставка од Котевски по инцидентот во ...
  сите 477 | | | веќе видена

  Директорот на затворот во Шутка Ѓоко Котевски кажа дека го прифаќа барањето на премиерот Зоран Заев да поднесе оставка поради вчерашните инциденти со ...
  сите 477 | | | веќе видена

   Борбата против корупцијата и судирот на интереси е еден од главните предизвици во процесот на почнување преговори за членство во ЕУ, заклучија денеска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во Македонија нема демократија. Ова е земја каде на сила владее хунта со политички прогон, со затвори и со физичко насилство. Сето тоа само да се спречи ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Ален Ле Роа, амбасадор на Франција и пријател на Македонија, кој ја претставуваше Европската унија за време на еден критичен период за нашата земја, доаѓајќи ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска побара оставка од директорот на истражниот затвор во Шутка Ѓоко Котевски поради тоа што не си ја завршил работата и дозволил ...
  сите 477 | | | веќе видена