Зоран Заев

  во

  Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека дел од објавените разговори во изминативе денови што ги слушнал се дел од пакетот материјали што ги предал во СЈО и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на прес-конференција го нарече премиерот Зоран Заев воајер, алудирајќи на прислушуваните разговори. – Во Македонија ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека дел од објавените разговори во изминативе денови што ги слушнал се дел од пакетот материјали што ги предал во СЈО и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека дел од објавените разговори во изминативе денови што ги слушнал се дел од пакетот материјали што ги предал во СЈО и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на денешната прес-конференција упати силни критики кон премиерот Зоран Заев, нарекувајќи го воајер, поради „бомбите“ ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека дел од објавените разговори во изминативе денови што ги слушнал се дел од пакетот материјали што ги предал во СЈО и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ги повика граѓаните масовно да излезат и да гласаат на претседателските избори во недела бидејќи, како што ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска потврди дека дел од објавените разговори во изминативе денови што ги слушнал се дел од пакетот материјали што ги предал во СЈО и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Иако во изминатите месеци тивко се зборуваше, последниве денови се погласно се говори од страна на експонентите на власта дека, наместо да избираат граѓаните, ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска на прес-конференција ги повика гражаните во што поголем број да излезат и да гласаат. -Денес е ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека очекува успешни претседателски избори и постигнување на цензусот во вториот изборен круг, во спротивно смета би се ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ги повика граѓаните да излезат и да гласаат на претседателските избори во недела бидејќи, како што рече тој, власта ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека очекува успешни претседателски избори и постигнување на цензусот во вториот изборен круг, во спротивно смета би се ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Масовно да се излезе на избори пред малку на прес конференција повика лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Изјавите за алтернативни сценарија, кои на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека очекува успешни претседателски избори и постигнување на цензусот во вториот изборен круг, во спротивно смета дека би ...
  сите 40 | | | веќе видена