Зоран Заев

  во

  Партијата „Единствена Македонија“ обвинува дека власта ја замајува јавноста со палијативни решенија и обвиненија за набавката на мерцедесот, за шамарите во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  ГДУ преку соопштение ги искоментира промените во владиниот состав, нагласувајќи дека наместо чистка на неспособните, Заев си доделил нова функција. Партијата ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Партијата „Единствена Македонија“ обвинува дека власта ја замајува јавноста со палијативни решенија и обвиненија за набавката на мерцедесот, за шамарите во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  ГДУ преку соопштение ги искоментира промените во владиниот состав, нагласувајќи дека наместо чистка на неспособните, Заев си доделил нова функција.Партијата ја ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев упати писмо со честитки до сите службеници, вработени во јавниот сектор, по повод 23 јуни, Светски ден на јавните ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од реконструкција или метла која за едни ќе исчисти за други ќе остави дел под тепих, па се до револуција која ги изеде сопствените деца . Различни толкувања и ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Потребно е деполитизација и департизација на јавната администрација за да се создаде ефикасна администрација во служба на граѓаните велат дел од невладините ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, упати писмо со честитки по повод 23 јуни – Светскиот ден на јавните службеници, утврден како меѓународен ден од страна на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, упати писмо со честитки по повод 23 јуни – Светскиот ден на јавните службеници, утврден како меѓународен ден од страна на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Синдикатот на културата на Македонија (СКРМ) бара од Министерството за култура ревизија на спроведената нивелација, со вклучување на претставници на СКРМ. ...
  сите 19 | | | веќе видена

   Претседателот на Владата, Зоран Заев упати писмо со честитки до сите службеници, вработени во јавниот сектор, по повод 23 јуни, Светски ден на јавните ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Расипничкото ВМРО-ДПМНЕ е навикнато парите да завршуваат во нивниот луксузен дворец и на оф шор фирмите во Белизе затоа не го разбираат концептот за враќање ...
  сите 10 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема никаков кредибилитет да зборува за економијата. Расипничкото ВМРО-ДПМНЕ е навикнато парите да завршуваат во нивниот луксузен дворец и на оф шор ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Сите вредни луѓе на овој свет, оние што придонесуваат за заедничкото добро, што го носат на свои плеќи бремето на народите, кои несебично одвојуваат од својот ...
  сите 196 | | | веќе видена