Унијата

  во

   Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави денеска ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Директно вработените пилоти на „Рајанер“ во Ирска ќе штрајкуваат 48 часа следната недела, соопшти во средата ирскиот пилотски синдикат „Форса/ИАЛПА“, откако ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Директно вработените пилоти на „Рајанер“ во Ирска ќе штрајкуваат 48 часа следната недела, соопшти во средата ирскиот пилотски синдикат „Форса/ИАЛПА“, откако ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави денеска ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Северна Македонија има и политички и институционален капацитет за да го продолжи патот кон полноправно членство со Унијата, и ние како Влада, остануваме ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, ја започна работната посета на Финска, каде се сретна со претставниците на ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Криминалната афера Рекет е тест за правната држава и владеењето на правото во С. Македонија, изјави финската министерка за надворешни работи, Тути Тупараинен. ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Северна Македонија има и политички и институционален капацитет за да го продолжи патот кон полноправно членство со Унијата, и ние како Влада, остануваме ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Финска како актуелен претседавач со ЕУ дава поддршка за почеток на пристапните преговори со Северна Македонија и очекуваме тоа да се случи во октомври, изјави ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Ја завршивме првата #ЛетнаШколаУМС со многу нови знаења, вештини, и нови пријателства. Ви благодариме на сите кои бевте дел од неа, но и на сите оние кои ...
  сите 7 | | | веќе видена