Турција

  во

  Пишува: м-р Џелал Незири Македонија, нејзините институции и факторите кои го одредуваат политичкиот курс во земјата несомнено треба да го задржат овој курс, не ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Брачната двојка озчивит конечно излезе во јавност со потврда дека го очекуваат првото дете. Бурак и Фахрие, која е во третиот месец од бременоста, одговорија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Иако дипломатските односи со Јордан се воспоставени уште во 2000-та година, Република Македонија се уште нема акредитирано амбасадор во Јордан и тоа ја ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Тоа ја отежнува можноста за реализација на заемни посети на различни нивоа и можноста за поинтензивна економска и трговска соработка која за жал е на ниско и ...
  сите 25 | | | веќе видена

  „Ако се видат прецизно датумите и одлуките кои лекарите ги носеле во случајот со малата Тамара, редно е некој да ги праша и родителите зошто така се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на Собранието, Талат Џафери, оствари средба со новоименуваниот амбасадор на Кралството Јордан, Исмаил Иса Исмаил Рифаје, којшто нерезидентно ја ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Иако дипломатските односи со Јордан се воспоставени уште во 2000-та година, Република Македонија се уште нема акредитирано амбасадор во Јордан и тоа ја ...
  сите 25 | | | веќе видена