Турција

  во

  Слободата на медиумите е неопходен услов за демократски избори, тие мора да бидат слободни за да ја информираат јавноста без политички или економски притисок ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Потпретседателката на Сојузот на стопански комори на Македонија Габриела Кулебанова на денешната прес-конференција рече дека според податоците од Државниот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Антонио Милошоски, влијателниот член на ВМРО-ДПМНЕ, дефинитивно нема да се кандидира за претседател на Македонија откако соопшти дека како партиски делегат на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  „Слободата на медиумите е неопходен услов за демократски избори, тие мора да бидат слободни за да ја информираат јавноста без политички или економски притисок ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Делегација на општина Охрид, учествуваше на работниот состанок на Управниот одбор на Светската унија на општини, што се одржа во Истанбул. На состанокот, беше ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Антонио Милошоски ја поддржа кандидатурата на Влатко Ѓорчев за претседател на државата. -Колегата Владимир Ѓорчев се пријави за претседателски кандидат на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Сојузот на стопански комори на Македонија предлага да се формираат фондови за одобрување строго наменски кредити со пониски каматни стапки за извозно ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Романскиот министер за надворешни работи, Теодор Мелескану смета дека ЕУ треба да ја докаже својата посветеност кон Македонија и Албанија со дела и да почне ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Колегата Владимир Ѓорчев се пријави за претседателски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ на партиската конвенцијата. Му честитам за мотивираноста и како делегат на ...
  сите 13 | | | веќе видена