Турција

  во

  Кина повеќе не е земјата од каде што потекнуваат најмногу запленети фалсификати во Македонија, откако приматот од минатата година и го превзеде Турција. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Глобалната иницијатива против организираниот криминал го објави извештајот во кој се анализираат тековите и жариштата на организираниот криминал на Балканот. ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Во организација на Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија денеска во Скопје ќе се одржи промоција на книгата „Струма” – една приспивна во темнионата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира промоција на книгата „Струма“ - една приспивна во темнионата од Хакан Акдоган. Промоцијата е на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Турција пред извесен период се пишуваше за можноста Елмас да остане барем уште една сезона во Фенербахче, тогаш тамошните медиуми наведоа дека идејата на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Реформи во насока на намалување на невработеноста кај младите, подобро поврзување на домашните компании во меѓународните синџири на вредности и намалување на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Реформи во насока на намалување на невработеноста кај младите, подобро поврзување на домашните компании во меѓународните синџири на вредности и намалување на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Реформи во насока на намалување на невработеноста кај младите, подобро поврзување на домашните компании во меѓународните синџири на вредности и намалување на ...
  сите 33 | | | веќе видена