Штип

  во

  Изборната кампања денеска завршува. Точно на полноќ стапува изборниот молк а во недела граѓаните излегуваат на шесттите претседателски избори. Во релативно ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На полноќ завршува кампањата и почнува молкот пред неделните избори Двајца од тројцата кандидати за претседател ја завршуваат изборната кампања со средби со ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Завршува изборната кампања, во недела граѓаните одат на избори. Изборната кампања денеска завршува.По дваесетдневната кампања, на полноќ стапува изборниот молк ...
  сите 42 | | | веќе видена

  На полноќ завршува изборната кампања и стапува изборниот молк. В недела граѓаните излегуваат на шесттите избори за претседател на државата. Денеска ќе се оржат ...
  сите 160 | | | веќе видена

  На полноќ завршува дваесетдневната кампања и почнува молкот пред неделните претседателски избори и предвремените локални во општините Охрид, Дебар и Ново Село ...
  сите 160 | | | веќе видена

  На полноќ завршува дваесетдневната кампања и почнува молкот пред неделните претседателски избори и предвремените локални во општините Охрид, Дебар и Ново Село ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Денес претседателските кандидати ќе ги одржат последните митинзи во рамки на претседателската предизборна кампања. Од полноќ настапува изборен молк, а во ...
  сите 42 | | | веќе видена