Штип

  во

  Почна реконструкцијата на регионалиот пат Пробиштип – Злетово. Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески по денешниот увид во градежните работи на оваа ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Автопатот Штип – Миладиновци ќе биде пуштен за 10 – 15 дена, најави директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, кој денеска заедно со ...
  сите 43 | | | веќе видена

   Почна реконструкцијата на регионалиот пат Пробиштип-Злетово. Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески по денешниот увид во градежните работи на оваа ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Автопатот Штип-Миладиновци ќе биде пуштен за 10 до 15 дена најави директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, кој денеска заедно со ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Во Општина Штип денеска заседаваше кризниот штаб за заштита и спасување, со цел да се преземат превентивни мерки, но и да се информира населението при појава ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Почна реконструкцијата на регионалиот пат Пробиштип-Злетово. Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески по денешниот увид во градежните работи на оваа ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Почна реконструкцијата на регионалиот пат Пробиштип-Злетово. Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески по денешниот увид во градежните работи на оваа ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Автопатот Штип-Миладиновци ќе биде пуштен за 10 до 15 дена најави директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, кој денеска заедно со ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Автопатот Штип-Миладиновци ќе биде пуштен за 10 до 15 дена најави директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, кој денеска заедно со ...
  сите 58 | | | веќе видена