Штип

  во

  Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при ...
  сите 132 | | | веќе видена

  Тенисерката Симона Халеп, која вчера триумфираше на Вимблдон и ја освои својата прва титула на овој турнир, е Влаинка од Македонија чии предци потекнуваат од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Вимблдонската шампионка во тенис Симона Халеп од Романија е Влаинка со потекло од Македонија, чии предци емигрирале од битолското село Маловишта. 27-годишната ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Вчера во Софија министерот за локална самоуправа, Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова ги ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Идејата за Солидарен фонд за лекување деца и млади до 18 години кои имаат ретки болести и специфични болести доби поддршка од советниците во Советот на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Идејата за Солидарен фонд за лекување деца и млади до 18 години кои имаат ретки болести и специфични болести доби поддршка од советниците во Советот на Општина ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Идејата за Солидарен фонд за лекување деца и млади до 18 години кои имаат ретки болести и специфични болести доби поддршка од советниците во Советот на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова вчера во Софија ги доделија ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Вчера во Софија министерот за локална самоуправа, Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова ги ...
  сите 10 | | | веќе видена

   Министерот за локална самоуправа Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова вчера во Софија ги ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министерот за локална самоуправа Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова вчера во Софија ги доделија ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вчера во Софија министерот за локална самоуправа Горан Милевски заедно со министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија Петја Аврамова ги доделија ...
  сите 13 | | | веќе видена