Штип

  во

  Илјадници граѓани излегоа денеска да го поддржат ВМРО-ДПМНЕ и лидерот Христијан Мицкоски во идејата за слободна и суверена Република Македонија. „Ми велат ...
  сите 283 | | | веќе видена

  Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот следбениците да го видат на колена. Но, јас имам еден одговор на тоа – ако лидерот не клекне пред луѓето кои ...
  сите 283 | | | веќе видена

  Ми велат никогаш не треба лидерот и претседателот следбениците да го видат на колена. Но, јас имам еден одговор на тоа – ако лидерот не клекне пред луѓето кои ...
  сите 283 | | | веќе видена

  Маршот на Коалицијата ,,Заедно ЗА европска Македонија” е предвидено да заврши со голем граѓански собир во центарот на Скопје. Маршот започнува во 13.30 пред ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во моментов започна протесниот марш на ВМРО-ДПМНЕ во Штип каде ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Улиците во Штип денеска се претесни да ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Во моментов започна протесниот марш на ВМРО-ДПМНЕ во Штип каде ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Улиците во Штип денеска се ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Зоран Заев и приредува национална катастрофа на Република Македонија. Капитулантскиот договор го менува името, институционалниот идентитет, културата, ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Народниот правобранител утре ќе отвори бесплатна телефонска линија 0800 54321, со цел да им помогне на граѓаните во остварувањето и заштитата на гласачкото ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Зоран Заев и приредува национална катастрофа на Република Македонија. Капитулантскиот договор го менува името, институционалниот идентитет, културата, ...
  сите 122 | | | веќе видена