Штип

  во

  Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Телеметриската сеизмолошка мрежа на Република Македонија, со станици во Скопје, Валандово, Охрид, Штип и Пехчево, одржувана од Сеизмолошката опсерваторија при ...
  сите 106 | | | веќе видена

  Државниот завод за статистика (ДЗС) денеска ќе започне со теренски активности за пробниот попис на населението, домаќинствата и становите. Пробниот попис ќе се ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Државниот завод за статистика (ДЗС) денеска ќе започне со теренски активности за пробниот попис на населението, домаќинствата и становите. Пробниот попис ќе се ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Полициски службеници вчера откриле 40 мигранти при контрола на товарно моторно возило на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „Шести километар“. ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Четириесет мигранти биле пронајдени во „мерцедес“ на регионалниот пат Штип-Радовиш, соопшти Министерството за внатрешни работи. – Вчера околу 14.30 часот на ...
  сите 71 | | | веќе видена