Штип

  во

  Во критична состојба е 15-годишниот средношколец, кој утринава во 9 часот и 10 минути на големиот училишен одмор беше прегазен на пешачкиот премин на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  На булеварот „Гоце Делчев“ во Штип утрово се случи сообраќајна несреќа во која тешко е повреден пешак. Несреќата се случи во 9 часот и 10 минути на пешачки ...
  сите 38 | | | веќе видена

  На булеварот „Гоце Делчев“ во Штип утрово се случи сообраќајна несреќа во која тешко е повреден пешак. Несреќата се случи во 9 часот и 10 минути на пешачки ...
  сите 37 | | | веќе видена

  На булеварот „Гоце Делчев“ во Штип утрово се случи сообраќајна несреќа во која тешко е повреден пешак. Несреќата се случи во 9 часот и 10 минути на пешачки ...
  сите 39 | | | веќе видена

  На булеварот „Гоце Делчев“ во Штип утрово се случи сообраќајна несреќа во која тешко е повреден пешак. Несреќата се случи во 9 часот и 10 минути на пешачки ...
  сите 42 | | | веќе видена