Штип

  во

  Пазарната инспекција во 2018-та, и покрај декларативната владина политика за намалување на казнувањето, издала платни налози со три и пол пати повисока сума во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Беше и си остана лудак, нема за овој спас. Замислете во интервјуто со Инфомакс, тврди дека набавката на Мерцедес од 650 000е најскап во Југоистична Европа ...
  | | веќе видена | слични

  Учениците од средното електро-машинско училиште разнесуваат „Коле Нехтенин“ ќе готват, а волонтерите од Општинската организација на Црвениот крст Штип ќе ги ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Ученици од средното електро-машинско училиште „Коле Нехтенин“ ќе готват, а волонтерите од Општинската организација на Црвениот крст Штип ќе ги разнесуваат ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Почнува асфалтирањето на втората фаза од обиколницата на булеварот „Гоце Делчев“ во Штип. Трајче Стојчевски вработен во кабинетот на градоначалникот на Општина ...
  сите 8 | | | веќе видена