Штип

  во

  СДСМ работи во интерес на воспоставување на правната држава и она што значи наша граѓанска обврска пред законите и уставот, а најмногу пред граѓаните – рече ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Партнер +“ кредитот во центарот на внимнието Охридска банка Сосиете Женерал неодамна го започна својот караван на средби со малите и средни претпријатија низ ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Со средства од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството за локална самоуправа до крајот на годинава ќе бидат реализирани 74 нови проекти за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Координаторот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Штип Иван Јорданов на својот Фејсбук профил сподели статус, поттикнат од моменталната состојба во државата и немањето став на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Сегашниот случај „Кате 13” отскокнува од другите скандали поради директната вмешаност на трета страна во домашната политичка сцена диктирана од компромитирани ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Со средства од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството за локална самоуправа до крајот на годината ќе бидат реализирани 74 нови проекти за ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Физикална терапија „Кежовица”-Штип пред 20 дена со одлука на Владата е вратена во владение на штипската Клиничка болница, информираше денеска директорот на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Раст на градежните активности, претежно во нискоградбата, и надолен тренд во високоградбата ја одбележуваат состојбата во градежништвото во првата половина од ...
  сите 19 | | | веќе видена

  На 18 јули 1967 година во Охрид, на Третиот црковно-народен собор, Светиот синод на Македонската православна црква (МПЦ), донесол одлука за прогласување ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Според одобрените квоти, на Медицинскиот факултет (660) годинава ќе можат да примат 30 студенти повеќе од лани. Исто толку и на ФЕИТ (690), а 20 повеќе и на ...
  сите 46 | | | веќе видена