Ројтерс

  во

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Адвокатката за човекови права Амал Клуни е именувана за специјална пратеничка на британската Влада за прашања поврзани со слободата на медиумите, соопшти ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Советот за безбедност на ОН ги повика силите на непризнаената либиска национална армија, со која командува Калифа Хафтар, да ги прекине сите воени операции, ...
  сите 224 | | | веќе видена

  Советот за безбедност на ОН ги повика силите на непризнаената либиска национална армија, со која командува Калифа Хафтар, да ги прекине сите воени операции, ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Советот за безбедност на ОН ги повика силите на непризнаената либиска национална армија, со која командува Калифа Хафтар, да ги прекине сите воени операции, ...
  сите 219 | | | веќе видена

  Либиската национална армија (ЛНА) која не е призната од страна на меѓународната заедница вечерва соопшти дека ја презела контролата врз аеродром во предградие ...
  сите 232 | | | веќе видена

  Либиската национална армија (ЛНА) која не е призната од страна на меѓународната заедница вечерва соопшти дека ја презела контролата врз аеродром во предградие ...
  | | веќе видена | слични

  Стотици мигранти заглавени во Грција се упатиле на границата со Македонија, барајќи да им биде дозволено да отпатуваат за северна Европа. Помали групи луѓе, ...
  сите 170 | | | веќе видена

  Помали групи луѓе, вклучувајќи и деца поставиле шатори во близина на мигрантскиот камп во близина на Солун. Новинската агенција „Ројтерс“ јавува дека имало и ...
  сите 170 | | | веќе видена