Петар

  во

  Македонскиот ракометар Ацо Јоновски доби двојна улога во тимот на Ратинген. Тој во иднина ќе биде играч-тренер во четвртолигашот по отказот за тренерот Калид ...
  сите 14 | | | веќе видена

  На денешен ден 8 јануари 2019 1297.- Франческо Грималди, преоблечен во калуѓер продрел во крепоста Монако која тогаш била под владение на Џенова. Притоа во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Се надеваме дека до крајот на 2019-та после Украинската црква, МПЦ ќе биде следна која што ќе добие томос за афтокефалност од страна на Цариград. Ова денеска ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Се надеваме до крајот или во текот на оваа година и ние да се израдуваме како Автокефална црква, признаени од Вселенската Патријаршија и од останатите помесни ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На ова се надева митрополитот Петар, а тоа би се случило до крајот на годинава. – Се надеваме до крајот или во текот на оваа година и ние да се израдуваме како ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Се надеваме до крајот или во текот на оваа година и ние да се израдуваме како Автокефална црква, признаени од Вселенската Патријаршија и од останатите помесни ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Се надеваме до крајот или во текот на оваа година и ние да се израдуваме како Автокефална црква, признаени од Вселенската Патријаршија и од останатите помесни ...
  сите 14 | | | веќе видена