Петар

  во

  Бугарија доставила над 30 страници забелешки во учебниците по историја до Македонија, изјави бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи ...
  сите 39 | | | веќе видена

  За прв пат во историјата на конгресите на ЕНП во Хелсинки се покануваат и членови на политичка партија кои се исклучени од неа. Зошто дел од раководството се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Преседан е одлуката на Кривичниот совет да ја одбие жалбата на Груевски. Со тоа уште еднаш се потврди дека судството е целосно партизирано и дека работи под ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Преседан е одлуката на Кривичниот совет да ја одбие жалбата на Груевски. Со тоа уште еднаш се потврди дека судството е целосно партизирано и дека работи под ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Во чест на познатиот чешки режисер Милош Форман, кој почина на 13 април годинава, филсмкиот фестивал „Синедејс“ во соработка со Амбасадата на Чешка и Чешкиот ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Преседан е одлуката на Кривичниот совет да ја одбие жалбата на Груевски. Со тоа уште еднаш се потврди дека судството е целосно партизирано и дека работи под ...
  сите 118 | | | веќе видена