Петар

  во

  Хаос во годишната програма на Министерството за култура која беше објавена денеска. Укинати се бројни музички манифестации, анонимни лица и фирми ќе добијат ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Хаос во годишната програма на Министерството за култура која беше објавена денеска. Укинати се бројни музички манифестации, анонимни лица и фирми ќе добијат ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Фондацијата Отворено општество – Македонија додели награди на 11 средношколци и девет наставници заедно со нивните училишта во конкурсите „Моето образование“ и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Хаос во годишната програма на Министерството за култура која беше објавена денеска. Укинати се бројни музички манифестации, анонимни лица и фирми ќе добијат ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Министерството за култура денеска на својата веб-страницата ( www.kultura.gov.mk ) ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Министерството за култура денеска на својата веб-страницата ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Министерството за култура денеска на својата веб-страницата (www.kultura.gov.mk) ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Македонската опера и балет (МОБ) за операта „Скендербег“ по вторпат доби пари од Министерството за култура, по 3 милиони денари добиени лани годинава доби уште ...
  сите 118 | | | веќе видена

  ВМРО Народна на Љубчо Георгиевски и Граѓанско-демократската унија на Петар Колев разговараат на претстојните претседателски избори да настапат со заеднички ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Скопје, 8 февруари 2019 (МИА) – Министерството за култура денеска на својата веб-страницата www.kultura.gov.mk ги објави резултатите од годишните конкурси за ...
  сите 119 | | | веќе видена

  Хаос во годишната програма на Министерството за култура која беше објавена денеска. Укинати се бројни музички манифестации, анонимни лица и фирми ќе добијат ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Хаос во годишната програма на Министерството за култура која беше објавена денеска. Укинати се бројни музички манифестации, анонимни лица и фирми ќе добијат ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Министерството за култура денеска на својата веб-страницата (www.kultura.gov.mk) ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Министерството за култура на својата веб-страницата ги објави резултатите од годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата за ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Македонската опера и балет (МОБ) за операта „Скендербег“ по вторпат доби пари од Министерството за култура, по 3 милиони денари добиени лани годинава доби уште ...
  сите 122 | | | веќе видена

  По враќањето од Анталија, Шкупи и официјално го промовираше 21-годишниот фудбалер од Мали, Махарафа Тандина. Тандина доаѓа на шестмесечна позајмица од редовите ...
  сите 8 | | | веќе видена