Петар

  во

  Папата Франциско повика денеска да се организраат хуманитарни коридори за да им се укаже помош на мигрантите откако неодамна беше извршено бомбардирање во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Папата Франциск повика денеска да се организраат хуманитарни коридори за да им се укаже помош на мигрантите откако неодамна беше извршено бомбардирање во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Папата Франциско повика денеска да се организраат хуманитарни коридори за да им се укаже помош на мигрантите откако неодамна беше извршено бомбардирање во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Папата Франциск повика денеска да се организраат хуманитарни коридори за да им се укаже помош на мигрантите откако неодамна беше извршено бомбардирање во ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Општинската власт во соработка со Град Скопје постојано работи на реконструкција и санација на значајните сообраќајници во општина Чаир, изјави Марија ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во моментов се работи на реконструкција на улицата Лазо Трповски на потегот од кружниот тек со улица Втора македонска бригада до крстосницата со улицата Петар ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Општинската власт во соработка со Град Скопје постојано работи на реконструкција и санација на значајните сообраќајници во општина Чаир, изјави Марија ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Општинската власт во соработка со Град Скопје постојано работи на реконструкција и санација на значајните сообраќајници во општина Чаир, рече Марија Кондовска, ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Општинската власт во соработка со Град Скопје постојано работи на реконструкција и санација на значајните сообраќајници во општина Чаир, изјави Марија ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Пророк кој оди пред спасителот Меѓу поголемите летни празници што македонскиот народ ги празнува со многу обичаи и верувања спаѓа и празникот во народот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Неодамна на социјалните мрежи, а потоа и во медиумите, се појави фотографија од сопружниците Елизабета Хргиќ и Инас Дагои. Тие учеа во различни училишта, но ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пророк кој оди пред Спасителот Меѓу поголемите летни празници што македонскиот народ ги празнува со многу обичаи и верувања спаѓа и празникот во народот познат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  За православните христијански верници кои се водат според Јулијанскиот календар почна Петровденскиот пост во чест на светите апостоли Петар и Павле и му ...
  сите 38 | | | веќе видена