Петар

  во

  Немаме друга опција освен победа, ова им го порача на охриѓани кандидатот за градоначалник од редовите на Граѓанско Демократска Унија (ГДУ), Михаил Трендафилов ...
  сите 37 | | | веќе видена

  За разлика од претходните изборни циклуси, оваа кампања е пристојна со најмалку напади кон политичкиот противник. Македонија не е исклучок од негативната ...
  сите 3 | | | веќе видена

  За разлика од претходните изборни циклуси, оваа кампања е пристојна со најмалку напади кон политичкиот противник. Македонија не е исклучок од негативната ...
  сите 4 | | | веќе видена

  За разлика од претходните изборни циклуси, оваа кампања е пристојна со најмалку напади кон политичкиот противник. Македонија не е исклучок од негативната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Социјалното домување, состојбата во студентските домови во Скопје и потребата од инклузивно образование се дел од новинарските стории кои победија на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Осумте компании основаа здружение на Бугарските телекомуникациски оператори (БАБТО). Новото здружение е непрофитно и беше формирано пред неколку денови од ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Гукни”, „зуцни”, „бре”, „ти се тресат ногавиците” или, пак, „ропство под чизмата на Зоран Заев”, „Заев ги предаде сите идеали” и редица други можат да се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  За разлика од претходните изборни циклуси, оваа кампања е пристојна со најмалку напади кон политичкиот противник. Македонија не е исклучок од негативната ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во текот на денешниот ден беа потврдени две кандидатури за претседателската функција во Македонската кошаркарска Федерација, а покрај пријавата на Перо Антиќ, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Само неколку часа од промоцијата на кандидатурите и уште многу далеку од евентуалното изборно собрание, претендентите за претседателската функција во МКФ се ...
  сите 8 | | | веќе видена