Петар

  во

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  | | веќе видена | слични

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Македонската ѕвезда Влатко Лозаноски и поп-рок пејачот Ален Исламовиќ со својот бенд „Кад би био бијело дугме“ ќе бидат главни ѕвезди на деветтото издание на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Поголема група работници во културата испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Поголема група на културни работници испратија отворено писмо до премерот Зоран Заев во кое се противат на најавените промени во управувачката структура на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Влегол во трката да магистирира на престижен холандски универзитет но земјава не му доделила стипендија. Младиот правник, Петар Барлаковски, вели дека побарал ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Културни работници, активисти, уметници, музичари упатија отворено писмо до премиерот на РСМ, Зоран Заев, со кое се спротивставуваат на најавените промени во ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Уметници, музичари, филмаџии и активисти упатија отворено писмо до премиерот Зоран Заев, со кое се спротивставуваат на најавените промени во управувачката ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Загрижени поради најавените промени во раководната структура на Младинскиот културен центар во Скопје, македонските културните работници, уметници и граѓански ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Подоле го објавуваме во целост отвореното писмо до премиерот Зоран Заев. Почитуван г-дине Зоран Заев Претседател на Владата на Република Северна Македонија, Ви ...
  сите 29 | | | веќе видена