Петар

  во

  Во соработка помеѓу средното техничко училиште од Битола, општина Битола и Амбасадата на Сојузна Република Германија, денес беше промовиран проектот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во соработка помеѓу средното техничко училиште од Битола, општина Битола и Амбасадата на Сојузна Република Германија, денеска беше промовиран проектот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, и партиската делегација како учесници на Конгресот на Европската народна партија (ЕПП), којшто се одржува во ...
  сите 222 | | | веќе видена

  Во Бугарија е разоткриена измамничка мрежа која тргувала со државјанства. Тоа не е единствен случај во ЕУ. И други европски држави прават бизниси со пасоши, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Конгресот на Европската народна партија (ЕПП) кој се одржува во Хелсинки веројатно неволно се „дружи“ и со ...
  сите 225 | | | веќе видена

  Сите ние добро го познаваме Раде Шербеџија, или, можеби, само мислиме дека добро го познаваме, бидејќи со читањето на книгата „По дождот“, која на македонски ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Овие Божји светители беа клирици при цариградскиот патријарх Павле во времето на царот Констанциј. По смртта на великиот цар Константин, Ариевата ерес којашто ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Градот Гевгелија и спортската сала „26 април“ ќе бидат домаќин на натпреварот меѓу Македонија и Косово закажан за 2 декември, недела, со почеток во 20:15 ...
  сите 15 | | | веќе видена