Петар

  во

  Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредити со кои се ограничува годишната стапка ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин, за време на посета на тврдина во Санкт Петербург, изјавил дека раководел со артилериски баталјон за време на советскиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Искусниот Ацо Јоновски нема да биде дел од составот на македонската репрезентација на претстојното Светско првенство кое ќе се игра во Германија и Данска, но ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредити со кои се ограничува годишната стапка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредити со кои се ограничува годишната стапка ...
  сите 31 | | | веќе видена