Петар

  во

  Сеуште ги слушам заканите од пратениците на ВМРО-ДПМНЕ кои ги упатуваа неколку недели пред настаните од 27 април. Најгласен беше Крсто Муковски кој беше ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Своите впечатоци за насилната ноќ во собраниската зграда , минатата година, ги раскажаа уште четворица сведоци, кои рекоа дека претрпеле страв од агресијата и ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Јас бев сигурна дека нема да излезам жива од Собранието, немав доверба во никого. Ако не беше тој гнев и говор на омраза деновите пред 27 април ова немаше да ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Нови четворица сведоци денеска беа распрашани за случувањата од 27. април минатата година. Во претпладневната сесија на судсњкиот процес во својство на сведци, ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Сè уште ги слушам зборовите на некои од пратениците кои со денови пред 27 април од говорницата во Собранието ни се закануваа си зборовите ‘Ќе видите народот ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Судскиот процес за случувањата во Собранието на Република Македонија на 27 април минатата година, продолжи денеска со сослушување на сведокот Енес Ибраими. Во ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Денеска искази даваат Енес Ибраими,  Хари Локвенец, Петар Атанасов  и Катерина Кузмановска. Денешното рочиште го следи Михајло Видимлиски.  Како се одвива ...
  сите 41 | | | веќе видена