Петар

  во

  „Ова е само почеток и можеби е повеќе симболична отколку суштинска промена. Требаше да биде порадикално затоа што потегот е сосем оправдан. Јас би ги охрабрил ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржи ново судско рочиште за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, за незаконското ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржи ново судско рочиште за предметот „Таргет-Тврдина“ на Специјалното јавно обвинителство, за незаконското ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, денеска одржа работна средба со заменик амбасадорот на Германија, Петар Шалер, амбасадорот на Италија, Карло Ромео, ...
  сите 63 | | | веќе видена

  За организацијата на настанот „Скопска прес-дружба“, единствениот трошок е во вид на репрезентација и кетеринг, услуга што чини 128 000 денари, средства ...
  сите 45 | | | веќе видена

  За организацијата на настанот „Скопска прес-дружба“, единствениот трошок е во вид на репрезентација и кетеринг, услуга што чини 128 000 денари, средства ...
  сите 48 | | | веќе видена

  За организацијата на настанот „Скопска прес-дружба“, единствениот трошок е во вид на репрезентација и кетеринг, услуга што чини 128 000 денари, средства ...
  сите 49 | | | веќе видена