Никола

  во

  Екс градоначалникот Ивица Коневски, со писмо му се обрати на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од кого побара одговорност при евентуален неуспех на ...
  сите 241 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател на САД Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев на безбедносната конференција во Минхен упати силни честитки за ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Мицкоски, место да се занимаваш со својата позиција и преку медиумите и колумнистите блиски до тебе да ги обвинуваш партиските неистомисленици, добронамерно те ...
  сите 241 | | | веќе видена

   Поранешниот потпретседател на САД Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев на безбедносната конференција во Минхен упати силни честитки за ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во делот на својата агенда од учеството на Минхенската конференција за безбедност, се сретна со поранешниот потпретседател на САД, Џо ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во делот на својата агенда од учеството на Минхенската конференција за безбедност, се сретна со поранешниот потпретседател на САД, Џо ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Вториот ден на Ол-стар викендот во Шарлот ни понуди доста интересна програма во која можевме да ги видиме натпреварите во шутирање тројки, забивање и вештини. ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Националната стратегија за соработка со дијаспората (2019-2023) и акцискиот план беа презентирани пред претставници на иселениците во Малме, во рамки на ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател на САД, Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев, на безбедносната конференција во Минхен упати силни честитки за ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател на САД Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев на безбедносната конференција во Минхен и го честиташе на земјава, ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател на САД Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев на безбедносната конференција во Минхен упати силни честитки за ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев во делот на својата агенда од учеството на Минхенската конференција за безбедност, се сретна со поранешниот потпретседател на САД, Џо ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Поранешниот потпретседател на САД Џо Бајден на денешната средба со премиерот Зоран Заев на безбедносната конференција во Минхен упати силни честитки за ...
  сите 150 | | | веќе видена