Никола

  во

  Од денешниот собир во Солун е упатена голема порака дека не може да се замисли цела, стабилна и успешна Европа без целосна интеграција на Западниот Балкан, ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Партијата на нејзината страница има поставено жиро-сметка и секој граѓанин во оваа држава којшто цени, или некој друг кој цени дека треба да го поддржи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Дали Фројдовиот комплекс проработе и кај министерот за надворешни работи, Никола Димитров, познат меѓу народот како потписникот на т.н. Преспанска ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Нема никакви промени во клучните гласноговорници на најимотната партија во Европа со долг од 8 милиони евра, и покрај јаловите обиди на ВМРО-ДПМНЕ да прикаже ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Од денешниот собир во Солун е упатена голема порака дека не може да се замисли цела, стабилна и успешна Европа без целосна интеграција на Западниот Балкан, ...
  сите 296 | | | веќе видена

  По четири децении, патот за Маловишта, единственото село во рамките на Националниот парк Пелистер кое е прогласено за заштитена споменичка рурална целина, ќе ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Христијан Мицкоски, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека претстојната предизборна кампања ќе ја финансираат од членарина, донации и комерцијален кредит. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Заложби за силна, стабилна и обединета Европа во мир преку целосна интеграција на Западниот Балкан во Европската Унија изразија денеска во Солун министрите за ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Заложби за силна, стабилна и обединета Европа во мир преку целосна интеграција на Западниот Балкан во Европската Унија изразија денеска во Солун министрите за ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Дали Фројдовиот комплекс проработе и кај министерот за навдорешни работи, Никола Димитров, познат како потписникот на т.н. Преспанска капитулација која власта ...
  сите 296 | | | веќе видена

  Отсуството на вештак од Србија за судскиот предмет за „Насилство во Општина Центар”, е причина зошто не се одржа денешното рочиште за овој случај. Минатото ...
  сите 49 | | | веќе видена