Никола

  во

  По разговорот со лекарите од Итната медицинска помош, судијката Добрила Кацарска рече дека расправата за настаните на 27 април минатата година во Собрание ќе ...
  сите 209 | | | веќе видена

  На седницата на која на дневен ред беше иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на собраниската одлука за распишување на референдумот, судијата ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Адвокатот на Јохан Тарчуловски, еден од 33-цата се обвинети за терористичко загрозување на уставниот поредок и безбедноста за организираниот напад на ...
  сите 209 | | | веќе видена

  Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на Одлуката за распишување на референдум, донесена од Собранието на Република ...
  сите 188 | | | веќе видена

  На седницата на која на дневен ред беше иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на собраниската одлука за распишување на референдумот, судијата ...
  сите 188 | | | веќе видена

  На седницата на која на дневен ред беше иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на собраниската одлука за распишување на референдумот, судијата ...
  сите 188 | | | веќе видена

  На седницата на која на дневен ред беше иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на собраниската одлука за распишување на референдумот, судијата ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Скопје, 19. септември 2018 (ИНПРЕС) – Нема уставни пречки за спроведување на референдумот на 30 септември, оценија денеска мнозинството судии на Уставниот суд. ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на Одлуката за распишување на референдум, донесена од Собранието на Република ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на Одлуката за распишување на референдум, донесена од Собранието на Република ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Уставниот судија Јован Јосифовски по дискусиите на уставните судии Осман Кадриу и Дарко Костадиновски, во кои тие изрично беа против предлогот на колешката ...
  сите 188 | | | веќе видена

  Претседателот на Кривичниот суд Иван Џолев го одби барањето за изземање на судијката Добрила Кацарска од псотапката за настаните во Собранието на 27 април ...
  сите 209 | | | веќе видена

  За отфралење на иницијативата гласаа седум уставни судии, а за беа двајца - Елена Гошева и Јосиф Јосифовски. Судијата известител Елена Гоешва претходно ...
  сите 188 | | | веќе видена