Никола

  во

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска одржа средба со новата вонредна и ополномоштена амбасадорка на Сојузна Република Германија во Република ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска одржа средба со новата вонредна и ополномоштена амбасадорка на Сојузна Република Германија во Република ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска одржа средба со новата вонредна и ополномоштена амбасадорка на Сојузна Република Германија во Република ...
  сите 85 | | | веќе видена

  За нас Македонците, македонскиот јазик е затворено прашање, и дома и во светот. Секое пријателство, за да биде вистинско, и европските интеграции, за да бидат ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) утре ќе организира симулација на безбедно гласање со примена на сите мерки и здравствени препораки на едно избирачко место на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Во видеото, цитирајќи ги македонските поети Блаже Конески и Владимир Мартиновски, Ципрас посочи дека претседателот Заев и СДСМ отворија ново прогресивно ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) утре ќе организира симулација на безбедно гласање со примена на сите мерки и здравствени препораки на едно избирачко место на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Уставниот суд ќе оди докрај со иницијативата со која би се турнале сите постапки за разрешување на судии по стариот Закон за Судски совет, по кој последен од ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) утре ќе организира симулација на безбедно гласање со примена на сите мерки и здравствени препораки на едно избирачко место на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) утре ќе организира симулација на безбедно гласање со примена на сите мерки и здравствени препораки на едно избирачко место на ...
  сите 275 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров, на покана на Македонската академија на науките и уметностите, денеска присуствуваше на промоција на четирите ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров, на покана на Македонската академија на науките и уметностите, денеска присуствуваше на промоција на четирите ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на грчката партија Сириза и поранешен премиер на Грција, Алексис Ципрас упати видео порака со поддршка на претседателот Зоран Заев, СДСМ и ...
  | | веќе видена | слични

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров, на покана на Македонската академија на науките и уметностите, денеска присуствуваше на промоција на четирите ...
  | | веќе видена | слични

  За нас Македонците, македонскиот јазик е затворено прашање, и дома и во светот. Секое пријателство, за да биде вистинско, и европските интеграции, за да бидат ...
  сите 39 | | | веќе видена