Никола

  во

  Јавноста, граѓаните многу добро знаат дека Државната комисија за спречување на корупција веќе има отворено предмет за неговите бизниси со хидроцентрали. ...
  сите 206 | | | веќе видена

  „Три дена Христијан Мицкоски не одговора на што се должи неговата најава за повлекување од бизнисот со хидроцентралите? Јавноста, граѓаните многу добро знаат ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Увид во работите на изградбата на индустриската зона кое ги опфаќа атарите на селата Речица и Коњаре во Општина Куманово, како и разговор со стопанствениците ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Три дена Христијан Мицкоски не одговора на што се должи неговата најава за повлекување од бизнисот со хидроцентралите? Јавноста, граѓаните многу добро знаат ...
  сите 206 | | | веќе видена

  „Три дена Христијан Мицкоски не одговора на што се должи неговата најава за повлекување од бизнисот со хидроцентралите? Јавноста, граѓаните многу добро знаат ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Три дена Христијан Мицкоски не одговора на што се должи неговата најава за повлекување од бизнисот со хидроцентралите? Јавноста, граѓаните многу добро знаат ...
  сите 206 | | | веќе видена

  „Три дена Христијан Мицкоски не одговора на што се должи неговата најава за повлекување од бизнисот со хидроцентралите?Јавноста, граѓаните многу добро знаат ...
  сите 206 | | | веќе видена

  Зошто Франција сега се наметнува како главен кочничар на добивањето датум за Македонија за преговори во Европската унија, особено откако земјава направи голем ...
  сите 681 | | | веќе видена

  Поранешната министерка Ганка Цветанова вели дека жали поради тоа што Македонија нема да добие датум за преговори и порачува министерот за надворешни работи ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Писателот кој е отселен од татковината, сепак, не живее во дијаспора. Тој живее во јазикот на своето литературно писмо. Мајчинот јазик е неговата татковина, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Откако лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во интервју за „Макфакс“, рече дека ги продал уделите од седум проценти во компанијата што поседува ...
  сите 206 | | | веќе видена