Градскиот

  во

  Како што информираше раководителот на подружницата Зоран Аговски, извршено е косење на обрасната трева на повеќе локации. -Во рамки на подобрувањето на јавната ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вработените во беровската подружница на АД Водостопанство на РСМ – во редовна акција извршија чистење на пределот околу Беровско Езеро. Како што информираше ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Една лажна вест, искреирана од пропагандата на Грнето Зоран Заев, а објавена од Капачето, за мене сосема неочекувано, предизвика бура од реакции на социјалните ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Една лажна вест, искреирана од пропагандата на Грнето Зоран Заев, а објавена од Капачето, за мене сосема неочекувано, предизвика бура од реакции на социјалните ...
  сите 32 | | | веќе видена