Градскиот

  во

  Тврдат дека зад предлогот нема политика, ниту популизам.  Остануваат на објаснувањето дека новото име е во чест на личноста која остави траен белег на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска на градскиот пазар во Валандово имаше средба со земјоделците од овој регион. ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ,денеска на градскиот пазар во Валандово имаше средба со земјоделците од овој регион. ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Благајничката на главниот град на Канада има овластување без никакво дополнително одобрение да префрли до 25 милиони долари. Она што го нема благајничката е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателските кандидати денеска со средби со граѓани, трибини и митинзи ја продолжуваат изборната кампања со претставување на нивните програми и концепти. ...
  сите 267 | | | веќе видена

  Претседателските кандидати денеска со средби со граѓани, трибини и митинзи ја продолжуваат изборната кампања со претставување на нивните програми и концепти. ...
  сите 217 | | | веќе видена