Градскиот

  во

  Кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев денеска на прес конференција го означи стартот на манифестацијата „Тиквешки гроздобер 2018”. Тој информираше дека ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Лимак Холдинг е светски-реномирана компанија базирана во Турција, специјализирана за сите типови на инфраструктурни и градежни проекти со вредност од повеќе од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Активностите ЗА поддршка на Договорот со Грција, зад кои стои Собранието на Македонија ќе бидат транспарентни, непосредни и директни, уверува претседателот на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев денеска на прес конференција го означи стартот на манифестацијата “Тиквешки гроздобер 2018”. Тој информираше дека ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Инспекторатот на град Скопје изминатите денови изврши засилена контрола во реонот на населбата Лисиче. Контролата се спроведе со комбинирани тимови на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со свечен собир пред споменикот на паднатите борци во градскиот парк во Гостивар беше одбележат утрешниот празник, 8 Септември. Прославата по повод Денот на ...
  сите 111 | | | веќе видена

  Кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев денеска на прес конференција го означи стартот на манифестацијата „Тиквешки гроздобер 2018”. Тој информираше дека ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Кавадаречкиот градоначалник Митко Јанчев денеска на прес конференција го означи стартот на манифестацијата „Тиквешки гроздобер 2018”. Тој информираше дека ...
  сите 40 | | | веќе видена