Градскиот

  во

  Охрид, 20. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Задоволство од реализираните проекти, вложените инвестиции, позитивните финансиски резултати и подобрување на услугите ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фото: Pexels Во третото тримесечје од 2018 година, во однос на истиот период од 2017 година, вкупниот број на превезени патници во патниот патнички превоз е ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Новогодишен базар што ќе трае 15 дена, а во текот на викендите приредби за најмладите, но и концерти, забава и рекреација за возрасните, предвидува Град Скопје ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во Студенчишкиот канал во Охрид тони плашица се гуши поради недостаток на вода и кислород. Еден дел од каналот кај Билјанини Извори е побелен од мртва риба, а ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Охрид, 19. ноември 2018 (ИНПРЕС) – Градоначалникот на општина Охрид, проф. д-р Јован Стојаноски даде отчет за сработеното на локалната самоуправа во изминативе ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

   Според објавените податоци на Државниот завод за статистика намалувањето на вкупниот број на превезени патници е 0,1 отсто, но одделно најголемо од 13,4 отсто ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според податоците на Државниот завод за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани, објави Државниот завод за статистика.Според ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во Студенчишкиот канал во Охрид тони плашица се гуши поради недостаток на вода и кислород. Еден дел од каналот кај Билјанини Извори е побелен од мртва риба, а ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото тримесечје годинава, во однос на тој период лани. Според објавените податоци на Државниот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Помалку патници во градскиот и меѓународниот превоз, повеќе во приградскиот и меѓуградскиот Помалку патници се превезле во патниот патнички превоз во третото ...
  сите 34 | | | веќе видена