Градскиот

  во

  Дури 80 отсто од водата на природните чешми во Велес и неговата околина е бактериолошки неисправна, додека кај 10 примероци вода е утврдено присуство на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во рамки на првиот летен фестивал „Summerland“ кој се одржува под покровителство на Град Скопје, вечер и утревечер на Школка во Градски парк ќе бидат прикажани ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во рамки на првиот летен фестивал „Summerland“ кој се одржува под покровителство на Град Скопје, вечер и утревечер на Школка во Градски парк ќе бидат прикажани ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Доколку советникот Нефи Усеини не ги отстрани дивоградбите кои што не можат да се легализираат државата ќе ги тргне бидејќи се загрозува статусот во УНЕСКО, а ...
  сите 187 | | | веќе видена