ФИФА

  во

  Аурелио Де Лаурентис е голем поборник за воведување на нови нешта во фудбалот и правењето на оваа игра уште поинтересна за фановите, но сега во своето последно ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Советот на ФИФА нема да дозволи средбата од 21-от круг од шампионатот на Шпанија оваа сезона меѓу Жирона и Барселона да се одигра во САД, објавија шпанските ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу од искуството при организацијата ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу од искуството при организацијата ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Советот на ФИФА нема да дозволи средбата од 21-от круг од шампионатот на Шпанија оваа сезона меѓу Жирона и Барселона да се одигра во САД, објавија шпанските ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Доха, 24 октомври 2018 (МИА) – Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу од искуството при организацијата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу од искуството при организацијата ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Претседателот на ФИФА, Џани Инфантино, истакна дека организаторите на Светското првенство во 2022 година можат да научат многу од искуството при организацијата ...
  сите 32 | | | веќе видена