Дејвид

  во

   Саша Барон Коен во интервју со Хауард Стерн објаснува како креативните разлики помеѓу него и членовите на бендот Queen довеле до напуштање на работата на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ариана Гранде и Пит Дејвидсон минатиот месец ја раскинаа веридбата и ја прекинаа врската. Иако изгледало дека се разделиле во добри односи, се чини дека помеѓу ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во четвртата деценија од животот, предупредува специјалистот за рак д-р Дејвид Агус, расте склоноста кон дебелеење, потешко го поднесуваме мамурлакот, мораме ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во четвртата деценија од животот, предупредува специјалистот за рак д-р Дејвид Агус, расте склоноста кон дебелеење, потешко го поднесуваме мамурлакот, мораме ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во четвртата деценија од животот, предупредува специјалистот за рак д-р Дејвид Агус, расте склоноста кон дебелеење, потешко го поднесуваме мамурлакот, мораме ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во четвртата деценија од животот, предупредува специјалистот за рак д-р Дејвид Агус, расте склоноста кон дебелеење, потешко го поднесуваме мамурлакот, мораме ...
  сите 7 | | | веќе видена