Дејвид

  во

  Претседавачот на Комитетот за надворешни работи и известител на Европскиот парламент за Србија Дејвид Мекалистер денеска оцени дека Косово ги исполнило сите ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседавачот со Комитетот за надворешни работи и известител на Европскиот парламент за Србија, Дејвид Мекалистер, оцени дека Косово ги исполнило сите услови ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседавачот на Комитетот за надворешни работи и известител на Европскиот парламент за Србија Дејвид Мекалистер денеска оцени дека Косово ги исполнило сите ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Џон Маер откри пикантни детали од сексуалниот живот. Славниот пејач одговараше на прашањата на глумицата Кези Дејвид за нејзината Инстаграм серија "Current ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Џон Маер откри пикантни детали од сексуалниот живот. Славниот пејач одговараше на прашањата на глумицата Кези Дејвид за нејзината Инстаграм серија "Current ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во близина на прилепското село Крушевица започна со снимање „Врба“, шестиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер, Милчо Манчевски, кој е автор и на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Полицијата во англискиот град Блекпул на својата Фејсбук страна објавила фотографија од маж осомничен за кражба во еден ресторан, а корисниците на социјалните ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во близина на прилепското село Крушевица почна снимањето на „Врба“, шестиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски, кој е автор и на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во близина на прилепското село Крушевица почна снимањето на „Врба“, шестиот долгометражен игран филм на македонскиот режисер Милчо Манчевски, кој е автор и на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Полицијата во англискиот град, Блекпул објави фотографија од момче осомничен за кражба во ресторан, а корисниците на социјалните мрежи веднаш ја воочија ...
  сите 5 | | | веќе видена