АРМ

  во

  Претседателот на државата и врховен командант на вооружените сили Стево Пендаровски вчера ја потпишал уредбата за ознаките на униформите на Армијата и отсега ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Од Министерството наведуваат дека никогаш нема да отстапи од намерата секој припадник на Армијата да добие униформа со врвен квалитет, без компромиси и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Скопје, 2 јули 2019 (МИА) – Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавка на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавка на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Министерството за одбрана денеска го раскина договорот за набавака на 14.000 комплети воено-теренска униформа, поради како што информираат, неисполнувањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Бранителот Блашко Толев загина на 20 години како прва жртва од тиквешкиот крај во татковинската војна од 2001 година. По тој повод, денеска на 18 годишнината ...
  | | веќе видена

  Денеска (1.7.2019) во Домот на Армијата во Скопје се одржа промоција на првиот број од возобновеното научно списание на МВР „Безбедност“. Возобновувањето на ...
  | | веќе видена

  Ветингот ја дава можноста за своевидно ослободување или прочистување на институциите од системот од влијанијата – било политички, било економски, или други, ...
  сите 5 | | | веќе видена