АРМ

  во

  Бункерот за акцелераторот во Градската општа болница „8 Септември“ стои недограден скоро десет месеци. Влезот кон планираниот нов оддел за зрачна терапија во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Професионален војник, Албанец, ѝ се обраќа на министерката за одбрана Радмила Шекеринска, за да ја запознае со мизерните услови во кои работат војниците на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании Зоран Шапуриќ, по ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании Зоран Шапуриќ, по ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании, проф д-р Зоран ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот Зоран Шапуриќ положи венец со свежо цвеќе на споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Ренџерите на македонската армија освоија второ место и сребрениот медал на натпреварите на вежбата во Обединетото Кралство „Камбриска патрола 2018“, на која се ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании, проф д-р Зоран ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании, проф д-р Зоран ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија предводена од министерот задолжен за подобрување на инвестициска клима за домашните компании Зоран Шапуриќ, по ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Делегација на Владата на Република Македонија по повод празникот „Ден на македонската револуционерна борба – 23 октомври", денеска положи свежо цвеќе на ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Македонската армија за првпат учествува на една од најтешките воени вежби, која се одржува во Велика Британија на многу тешка теренска конфигурација и со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ренџерите на македонската армија освоија второ место и сребрениот медал на натпреварите на вежбата во Обединетото Кралство „Камбриска патрола 2018“, на која ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Ренџерите на АРМ освоија сребрен медал на натпреварите на вежбата “Cambrian Patrol 2018” во Обединетото Кралство. Огромен успех во силна конкуренција! Ренџери, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за одбрана, Беким Максути, престојува во посета на Чешка, каде што се сретна со чешкиот колега Јакуб Ландовски и ја предводи македонската ...
  сите 48 | | | веќе видена