АРМ

  во

  Протоколот за пристапување на Македонија во НАТО ќе биде подготвен во моментот кога Преспанскиот договор ќе биде имплементиран и ратификуван од двете страни. ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Состојбата на јужната граница е стабилна, а припадниците на АРМ ги извршуват своите задачи овозможувајќи им на граѓаните во овие празнични денови да бидат ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Состојбата на јужната граница е стабилна, а припадниците на АРМ ги извршуват своите задачи овозможувајќи им на граѓаните во овие празнични денови да бидат ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Брифинг на јужната граница крај преминот Богородица. Убава прилика да им честитам Нова година и Божиќ на нашите војници. Ветерот и снегот не ги спречуваат да ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска ќе ја посети караулата Богородица во близина на Гевгелија каде престојуваат припадниците на Армијата на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Со полагање на цвеќиња на спомен обележјето, постројување на единицата „Мирче Ацев” во Прилеп беше одбележана 76-годишнината од загинувањето на народниот херој ...
  сите 6 | | | веќе видена

  СДСМ и Зоран Заев ја зацрнија државата. СДСМ ја донесе македонската економија пред целосен колапс и банкрот. Економијата стагнира, правната држава е ...
  сите 2 | | | веќе видена

  СДСМ и Зоран Заев ја зацрнија државата. СДСМ ја донесе македонската економија пред целосен колапс и банкрот, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Економијата стагнира, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  СДСМ и Зоран Заев ја зацрнија државата. СДСМ ја донесе македонската економија пред целосен колапс и банкрот, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Економијата стагнира, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  СДСМ и Зоран Заев ја зацрнија државата. СДСМ ја донесе македонската економија пред целосен колапс и банкрот, обвинуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Економијата стагнира, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со новогодишен концерт на Студиото за модерен балет „Реверанс“ од Струмица вечерва ќе биде означен крајот на големата хуманитарна акција за собирање средства ...
  сите 2 | | | веќе видена